Stiel Groep overgenomen voor vakgenoot QBuild

Stiel Groep is een bouwtechnisch bedrijf met alle disciplines onder één dak, actief op het gebied van vastgoedonderhoud en –renovatie in zowel woningbouw als utiliteit. De expertise van Stiel Groep bestrijkt het complete spectrum van gevel, dak, installatie en interieur waardoor we een volwaardige partner van onze klant zijn. De organisatie onderscheidt zich door het zelf in huis hebben van alle relevante kennis en ervaring op gebied van: duurzaam bouwen, resultaatgericht vastgoedonderhoud, energiezuinig installeren, betrouwbaar dakbeheer en efficiënt renoveren. Stiel Groep gelooft in een samenwerking als gelijkwaardige partners en continuïteit in de werkrelatie. Het is een gemeenschappelijk belang dat geldt voor zowel optimalisatie van de kwaliteit als beheersing van de kosten.

QBuild Holding is een dienstverlenende bouwonderneming en heeft zich gespecialiseerd in (bouwkundig) schadeherstel, onderhoud en renovatie. Het belang van onze klanten staat voorop. Onze specialisten zijn hierop ingespeeld en staan 24/7 voor onze klanten klaar. Met zeven vestigingen door het land staat QBuild  letterlijk dicht bij haar klanten. QBuild is goed op de hoogte van regionale ontwikkelingen, kent de markt en spreekt de juiste taal. Dat maakt QBuild een betrokken en benaderbare partner.

Ralph Henderix, algemeen directeur QBuild Holding: “QBuild heeft een landelijk netwerk van bedrijven in bouwkundig schadeherstel en wil verder groeien in de onderhouds- en renovatiemarkt. Met de overname van Stiel Groep verwelkomen wij 105 specialisten die actief zijn in deze markt waarmee wij onze kennis en kunde verder uitbreiden. Daarnaast vergroten wij onze aanwezigheid in de regio groot Amsterdam. De bedrijven passen goed bij elkaar en hebben allebei dezelfde servicegerichte instelling. Onze klanten zullen hier zeker voordeel van ervaren, omdat wij hen met meer mensen en vanuit meerdere disciplines van dienst kunnen zijn.”

Cornerstone Partners heeft partijen bij elkaar gebracht en is opgetreden als financieel adviseur van de aandeelhouders van Stiel Groep.