Logchies renovatie en onderhoud investeert in groei door overname Van Gelderen Solvers

Beverwijk, 1 februari 2022 – Vastgoedadviseur Logchies renovatie en onderhoud BV, toonaangevend op het gebied van onderhoud, renovatie, verduurzaming investeert met de overname van Van Gelderen Solvers BV in de uitbreiding van kennis, kunde en capaciteit in haar organisatie op het gebied van mutatie- en dagelijks onderhoud.

De Activa overname stelt Logchies in staat om haar groeiende positie in mutatie- en dagelijks onderhoud bij haar huidige opdrachtgevers verder uit te breiden in de Metropool Amsterdam. Door de overname investeert Logchies in de groei van de vaardigheden, kennis en ervaring van haar eigen medewerkers én kan zij de persoonlijke en betrokken aanpak van de dienstverlening blijven garanderen aan haar opdrachtgevers.

Het familiebedrijf Van Gelderen Solvers is een vertrouwde partner van Logchies. Sinds de start van het bedrijf richt Van Gelderen Solvers zich met haar kwalitatieve dienstverlening op dezelfde doelgroepen, met name woningcorporaties. Logchies werkt al jaren nauw samen met Van Gelderen Solvers. De overname is een bekroning van een intensieve en goede samenwerking. Met de overname van Van Gelderen Solvers BV zullen de medewerkers voor verschillende disciplines, waaronder allround vaklieden, uitvoerders, timmerlieden, stukadoors, loodgieters en tegelzetters worden verwelkomd en geïntegreerd binnen de Logchies Groep.

Paulina Logchies, Algemeen Directeur Logchies: “Onze omzet in mutatie- en dagelijks onderhoud is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Om deze diensten bestendig te kunnen verbreden en verdiepen willen we, naast de vaste flexibele schil, het aantal eigen medewerkers in onze organisatie uitbreiden en verder opleiden. Door te blijven werken met vaste klantteams en vanuit duurzame co-samenwerkingsrelaties met onze opdrachtgevers, zorgen we gezamenlijk voor innovatie, kennis en procesbeheersing en blijven wij continu onze kennis en kwaliteit borgen en verbeteren. Wij kijken enorm uit naar de komst van de nieuwe collega’s en staan klaar om ze een warm welkom te heten binnen onze Logchies familie”.

Cornerstone Partners heeft partijen bij elkaar gebracht en Logchies bijgestaan als financieel adviseur in deze transactie.