E-WISE verkoopt haar pharma gerelateerde activiteiten aan Medix Publishers

E-WISE heeft overeenstemming bereikt over de verkoop van haar pharma gerelateerde activiteiten aan MEDLearning (een partij gerelateerd aan Medix Publishers). Het betreft de volgende titels:

– FTO-Online
– Farmacotherapie-Online
– CME-Academy
– CEFI-Online
– Medi-Access

Het gehele E-WISE team dat verantwoordelijk is voor deze producten gaat mee over naar MEDLearning / Medix en zal zorgen dat de hoogwaardige kwaliteit en service ongewijzigd blijven. Medix versterkt met de overname van deze activiteiten haar positie als medische uitgeverij en is door een verbreding van haar dienstverlening een nog volwaardiger partner voor farmaceutische bedrijven.

FTO-Online is een complete en actuele informatiebron voor het FTO welke regelmatig gebruikt worden door apothekers en huisartsen bij de voorbereiding van het FTO. Farmacotherapie-Online is een online naslagwerk met ‘state of the art’-overzichtsartikelen over de farmacotherapeutische behandeling in de tweede lijn. Doel is om medisch specialisten met een praktisch overzichtsartikel op de hoogte te stellen van de laatste stand van zaken.

CME-Academy is een platform met hooggekwalificeerde, geaccrediteerde online nascholingen voor artsen, ziekenhuisapothekers en verpleegkundigen. De nascholingen zijn gemaakt door experts op het betreffende vakgebied en zijn actueel en compleet. CEFI-Online is het online instituut voor Continue Educatie Farmaceutische Industrie en biedt hoogwaardige online nascholing aan voor medewerkers van farmaceutische bedrijven.

Medi-Access is een online authenticatiesysteem voor websites die alleen toegankelijk zijn voor medische beroepsbeoefenaren (artsen, apothekers, paramedici). Medische beroepsbeoefenaren kunnen kosteloos een Medi-Access webpaspoort aanvragen zodat zij met één gebruikersnaam/wachtwoord combinatie (webpaspoort) toegang kunnen krijgen tot alle besloten websites die gebruik maken van Medi-Access.

Cornerstone Partners is opgetreden als strategisch en financieel adviseur van E-Wise.