2 juni 2015

Overname Vitual Sciences door Conclusion

Virtual Sciences, de specialist op het gebied van business processen en integratie technologie, is overgenomen door Conclusion, de zakelijke dienstverlener van Nederland.

Door de positie van Conclusion in de markt is het mogelijk voor Virtual Sciences sneller te groeien. Voor Conclusion biedt Virtual Sciences een welkome aanvulling op haar portfolio vanwege haar specialisatie in IBM en OpenSource integratie technologie. Virtual Sciences gaat deel uitmaken van de serviceline Data & Integration Services binnen Conclusion.

Virtual Sciences is opgericht in 1999 en de expert in bouw, implementatie en onderhoud van (web) services in of tussen organisaties.
Theo Liefting, oprichter en Algemeen Directeur Virtual Sciences: “Door de overname met Conclusion zet Virtual Sciences de volgende stap naar het verder invullen van haar ambities: de leidende positie als data & integratie kenniscentrum. Daarnaast kijken we uit naar de samenwerking met de andere Conclusion onderdelen.”

Conclusion werkt vanuit haar visie ‘business done differently’ aan naadloze samenwerking tussen organisatievraagstukken en technologie.
Engbert Verkoren, algemeen directeur van Conclusion: “Binnen het cluster van IT-oplossingen biedt Virtual Sciences een fraaie aanvulling met haar diepgaande IBM en OpenSource-specialisatie. We herkennen in dit bedrijf ook het vakmanschap en de drive waardoor ze ook goed passen binnen de cultuur van Conclusion. We zijn onder de indruk van hetgeen Virtual Sciences tot nu allemaal bereikt heeft en hebben hoge verwachtingen van haar potentieel, zowel binnen deze organisatie als in samenwerking met andere Conclusion expertises”.

Cornerstone Partners is opgetreden als financieel adviseur van de aandeelhouder van Virtual Sciences.

Zie voor meer informatie: www.virtualsciences.nl.