7 januari 2013

Strukton Civiel en Rasenberg Holding hebben definitief overeenstemming bereikt over de verkoop van de infra- en de milieu activiteiten van Rasenberg

In goed overleg is tussen TBI Holdings B.V. ( “TBI”) en Groothuis Woningbouw B.V. (“Groothuis”) besloten tot een doorstart van Groothuis.
Per de effectieve datum 7 januari 2013 heeft Rasenberg Holding de volgende activiteiten verkocht aan Strukton Civiel: Rasenberg Wegenbouw (wegenbouw en asfaltproductie), Rasenberg Verkeer & Mobiliteit (dynamisch verkeersmanagement), Reanco (geluidswerende voorzieningen), R.O.B. (Recycling & Overslag Breda) en bijbehorende deelneming in Van Rens (verkeerstechniek), R.O.S. (Recycling Overslag Schiedam) en een deel van de milieu activiteiten gericht op de Nederlandse markt. Zij zullen binnen Strukton Civiel een apart deelbedrijf vormen. De overname van de infra-activiteiten van Rasenberg passen in de strategische ontwikkelingen van Strukton Civiel naar een landelijke dekking van zijn wegenbouwactiviteiten. Met deze overname verstevigt Strukton Civiel zijn regionale positie én zijn positie in grote geintegreerde infracontracten en ketenintegratie. Cornerstone Partners is opgetreden als financieel adviseur van Rasenberg Holding.