17 december 2008

Aantrekken van groeikapitaal door EURO-WALLET

EURO-WALLET heeft een volledig nieuw universeel en revolutionair mobile banking en betaalsysteem voor de Europese markt ontwikkeld. Het EURO-WALLET systeem is gebaseerd op het gebruik van een standaard mobiele telefoon (door middel van SMS of GPRS), met een eigen infrastructuur die geheel los van die van de kaartindustrie functioneert.
Europa heeft zich de realisatie van Single European Payment Area ten doel gesteld: één betaaloplossing voor de gehele EURO-zone. Europa dwingt hiermee af dat lokale betaalsystemen (cheques, lokale betaalkaarten zoals bijvoorbeeld PIN- in Nederland en Bankcontact in België) op korte termijn door een of meerdere Europese systemen worden vervangen. De Europese Commissie heeft hiermee de betaalindustrie opgelegd om met een oplossing te komen voor een pan-Europees betaalsysteem, bestaande uit één protocol, dat kan wedijveren met de huidige standaarden zoals Maestro, Mastercard, VISA en Paypal.

Cornerstone Partners is opgetreden als financieel adviseur van EURO-WALLET en heeft het benodigde groeikapitaal opgehaald.