Verkoop van Feenstra Isolatie aan Takkenkamp

Per 1 januari 2016 heeft Installatiebedrijf Feenstra, dochterbedrijf van Nuon, haar isolatieactiviteiten verkocht aan de Takkenkamp Groep, een landelijke gespecialiseerde aannemer in voegwerk, gevelonderhoud, -renovatie en -restauratie. Door de acquisitie kan de Takkenkamp Groep zich nadrukkelijk profileren als dé partner voor consumenten en bedrijven in het integraal verduurzamen van de complete buitenschil. Feenstra richt zich hiermee nu en in de toekomst steeds meer op verschillende oplossingen van service en onderhoud met betrekking tot de technische installaties in de woning.

Rick Takkenkamp over de transactie:

“Met de isolatieactiviteiten erbij kunnen we nog beter inspelen op klantwensen omtrent comfortverbetering, energiebesparing, optimaal onderhoud en een fraaie uitstraling van woningen en gebouwen. Met ons landelijk dekkende netwerk van vestigingen bedienen we zowel de particuliere als zakelijke markt en groeien we nog steeds.”

De ongeveer 100 mensen die werkzaam zijn bij Feenstra Isolatie B.V. gaan over naar Takkenkamp Isolatie, dat een zelfstandig bedrijfsonderdeel is. Bij de Takkenkamp Groep werken in totaal ruim 200 mensen.

Cornerstone Partners is opgetreden als financieel adviseur van Feenstra / Nuon.
Zie voor meer informatie: Feenstra en/of Takkenkamp.