Strategische Partner

Cornerstone Partners heeft een strategisch partnership gesloten met Finpartners in België. Het komt steeds vaker voor dat cliënten ons vragen cross-border opportunities te zoeken voor hun activiteiten. Vanwege onze goede ervaringen met Finpartners en hun uitstekende netwerk en goede kennis van de Belgische markt kunnen wij gezamenlijk cross-border transacties begeleiden mocht deze situatie zich voordoen. Ook heeft Cornerstone op deze wijze een natuurlijke ingang om met Belgische ondernemingen kennis te maken c.q. targets te zoeken.

Finpartners is een adviesbureau gespecialiseerd in het aanbieden van financiële en bedrijfskundige diensten met toegevoegde waarde met het oog op de realisatie van aandeelhouderswaarde.

Finpartners bestaat momenteel uit een team van vijf partners die elk beschikken over een uitgebreide ervaring. Door de complementariteit van hun expertisedomeinen kan Finpartners een brede waaier van financiële & bedrijfskundige diensten aanbieden. Zo biedt Finpartners onder meer advies bij fusies & overnames, herstructureringen of op het vlak van “corporate finance”. Andere gebieden van deskundigheid zijn bedrijfswaarderingen, algemene bedrijfs- en sectorconsulting en interim management opdrachten.